Καλώς ήλθατε στην Art Life!

Η Art Life είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής λειτουργικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής στην Ρωσική Ομοσπονδία. Έχει τιμηθεί με βραβεία και επαίνους για τα προϊόντα της και συμμετέχει σε εκθέσεις, όπου προβάλλονται οι ευεργετικές επιδράσεις των προϊόντων στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου. Τα βραβεία μπορείτε να δείτε στο αντίστοιχο τομέα της ιστοσελίδας μας.

Ειδικά για τα συμπληρώματα διατροφής, εκπονούνται συνεχώς μελέτες σε κλινικές της Ρωσίας, με δαπάνες της εταιρίας, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά. Τα πορίσματα των μελετών δημοσιεύονται και σε ειδικό τόμο που εκδίδει η εταιρία.

Κατά την παρασκευή των προϊόντων εφαρμόζονται από την εταιρία τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, HACCP και GMP.

Η Art Life ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Ρωσία πριν 12 χρόνια περίπου, την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, μετά πτώχευση του κράτους. Ως εκ τούτου για να προχωρήσει και να εδραιωθεί, η πολιτική των χαμηλών τιμών ήταν μονόδρομος. Τα προϊόντα διατροφής της Art Life, αν και είναι λειτουργικά, δηλαδή εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, έχουν σχεδόν την ίδια τιμή με τα απλά προϊόντα διατροφής των σούπερ μάρκετ. Ιδιαίτερα τα συμπληρώματα διατροφής της εταιρίας είναι έως και 50% φθηνότερα από άλλων εταιριών αλλά και πολύ υψηλότερης ποιότητας, λόγω της βελτιωμένης και πολυσύνθετης σύνθεσής τους.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα, να μελετήστε τα προϊόντα μας και να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.