Βασικές πληροφορίες για την Art Life

artlife-frontΗ εταιρία Art Life εδρεύει στην πόλη Τομσκ της Ρωσίας. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στη Ρωσική Ομοσπονδία. Η βάση στην οποία στηρίζεται η πρωτιά αυτή, είναι η απόλυτη αυτονομία της εταιρίας κατά την παραγωγή. Ειδικότερα, η ίδια η εταιρία, καλλιεργεί τις πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων της και εν συνεχεία τα παράγει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με μηχανήματα που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από αυτήν.

Η βασική μονάδα της εταιρίας βρίσκεται στο Τομσκ, αποτελούμενη από τμήματα παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, λειτουργικών τροφίμων, καλλυντικών και συσκευασιών.

Η εταιρία «Art Life – Flora», μέλος του ομίλου Art Life, είναι υπεύθυνη για την καλλιέργεια και επεξεργασία των φυτικών πρώτων υλών σε οικολογικά καθαρές περιοχές των Αλταΐων Ορών.

Η εταιρία «Art Life – Techno», ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτοποριακών μηχανημάτων – ευρεσιτεχνιών, δια των οποίων λαμβάνει χώρα η παραγωγή των προϊόντων.

Τα εργαστήρια του «Τομέα ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας» είναι διαπιστευμένα κατά τα κρατικά πρότυπα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας επωμίζονται το έργο του ελέγχου των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής, από την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι και τη συσκευασία.

Ο «Τομέας σχεδιασμού νέων προϊόντων» διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή νέων συμπληρωμάτων διατροφής και λειτουργικών τροφίμων. Η εταιρία Art Life για περισσότερο από 10 έτη σχεδιάζει προϊόντα με βάση τις δικές της καινοτομίες στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί ότι εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. Επιπλέον η Art Life είναι από τις πρώτες στη Ρωσία που πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο HACCP. Τα εργοστάσια παραγωγής της εταιρίας εναρμονίζονται πλήρως και με τους κανόνες της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής, γνωστής και ως GPM και διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής απόδοσης των εταιριών ΙΜΑ, Kilian, Huttlin και Manesti.

Η Artlife διαθέτει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα της τεχνολογίας παραγωγής και ένα μεγάλο αριθμό διακρίσεων, βραβείων και μεταλλίων για τη συμμετοχή της σε ρωσικές και διεθνείς εκθέσεις. Όλα τα προϊόντα της Artlife έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και είναι υπό δοκιμή σε κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα στη Ρωσία. Κάθε παρτίδα συνοδεύεται από πιστοποιητικά ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία, το σύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν μεγάλη ζήτηση στις εγχώριες και ξένες αγορές.